Мода

Време е за урбаниот есенски аутфит

Очигледно дојде времето кога мораме да ја поместиме летната гардероба за сметка на есенската, да го преуредиме целиот гардеробер, да ги извадиме есенските чевли, елеци, јакни, мантили…Односно смена на сезоните.

И секогаш токму во овој период сите ние сме збунети и првото нешто на кое помислуваме е: Немам што да облечам!

Токму затоа, деновиве интензивно ќе форсираме главно есенски комбинации со цел да влезете во есенскиот фазон и да почнете да размислувате „есенски“.

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

 

 

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

Outfit

 

Напиши коментар