Art & Crafts

Врзете ги патиките на малку поинаков начин… Едноставно е !!!

Дали знаете дека тоа може целосно да го трансформира нивниот изглед ???

Ви откриваме едноставни техники на врзување патики, со кои за миг ќе го промените вообичаениот изглед … Најобичниот начин на врзување ќе стане минато, а следниве идеи предизвик…

Применете ги… Ќе бидете презадоволни !!!

Напиши коментар