Мода

Wedges – модерните обувки кои ја издолжуваат фигурата !!!

Удобни се, меки, имаат неодолив изглед и бескраен шарм…

Ги издолжуваат нозете, ги има во повеќе висини и имаат неверојатен визуелен финиш…

Ова Лето, секоја жена мора да ги има !!! Играта со бои, принтови и текстури е вистински предизвик пред кој „ паѓа “ секоја жена, останувајќи воодушевена и благодарна за овој прифатлив тренд, полн со придобивки и за нејзината фигура, и за естетскиот изглед…

Напиши коментар