Дестинации

WhitePod Alpine Ski Resort – комфорт и релаксација на швајцарските Алпи

Скијачкиот комплекс се наоѓа на надморска висина од 1700 метри во селото Les Cernies и се состои од 15 оригинални сместувачки единици во облик на igloo. Со поглед на прекрасната долина, овој ресорт комбинира традиционални идеи со модерен начин на живеење. Тие изгледаат како типични домови од мраз, но во нивната внатрешност се наоѓаат огништа, огромни меки кревети и големи прозорци кои овозможуваат прекрасен поглед на долината. Во прилог на туристите се и кратки прошетки до заедничкиот објект на комплексот кој нуди многу забава и голема понуда на храна и пијалоци. Скијачките патеки се многу долги, а пејзажот спектакуларен.

Ако сте го потрага по еко – туризмот, убавината на швајцарските Алпи и преферирате удобност…

Решението е тука !

Напиши коментар