ШоуБиз

За Johnny Depp само пофални зборови!

Можеби Kate Moss сега е мажена жена, но тоа воопшто не ја спречува да даде коментар за нејзината врска со познатиот актер Johnny Depp.

Супермоделот и актерот беа во врска пред повеќе од 15 години и Kate за него има да каже само пофални зборови.

Еве што вели таа:

–          Кога бев со Johnny Depp тој секогаш престојуваше во „Ritz“. Јас имав стан во Париз во тоа време, но тој секогаш велеше: „Не, ќе останеме тука, во хотелот каде што сум јас“. Доаѓаше да ме собере од станот и одевме таму. Тој не сакаше да се наметнува во мојот стан!

Depp е дефинитивно еден од најпосакуваните мажи на планетава, но и голем џентлмен.

Напиши коментар