Убавина

За љубителите на „анимал принтот“

Веќе доста време анимал принтот, особено во боите на зебра е силна тенденција во модата. Анимал принтот знае да е многу незгоден ако не се искомбинира правилно или го има премногу. Основно правило за анимал принтот: Мора да биде само еден акцент, два се веќе премногу! Или тоа ќе биде чанта со анимал принт, или чевли, или нокти. Што и да е, мора да биде само еден ваков детал. А денес за фановите на зебра принтот подготвивме фото лекција со чија помош ќе научите како да си направите зебра маникир.

 

 

Напиши коментар