Керозин

За љубителите на луксузот

Овој концепт на елегантна јахта наречен Cronos е дизајниран од страна на Симон Мадела и Лоренцо Берсели, студенти од Италија кои во моментов студираат на Европскиот институт за дизајн.

Нивната јахта нуди богата внатрешност, а истовремено и пространи палуби. Минималниот и футуристичкиот ентериер и екстериер ја прават оваа луксузена јахта идеална за патување. Уживајте!

 

Напиши коментар