man fashion

За модерните и секси мажи

Германскиот бренд Warmland го одбра Mat Gordon да ја претстави нивната нова колекција за пролет-лето 2012. Оваа колекција е наменета за мажите со елегантен стил, мажите кои знаат како да ја истакнат својата сексипилност.

Дневните комбинации се обоени и помалку необични, а оние наменети за вечерните излегувања или за свечените прилики се елегантни и неверојатно секси.

Напиши коментар