man fashion

За наредната есен/зима од Rag & Bone

Типично зимска колекција во типичните за оваа сезона бои, црната, мастило и сивата, но освен тоа има примеси на бордо и цветни дезени кои ја освежуваат колекцијата. Очигледно е дека плетивото многу силно ќе присуствува и наредната сезона, бидејќи и овде како и во повеќето зимски колекции е силен акцент.

Напиши коментар