ШоуБиз

За Rihanna песните на Adele се депресивни!

Популарната пејачка од Барбадос не успева да се поистовети со песните на својата колешка од Велика Британија.

Rihanna вели дека се чувствувала депресивно и уништено откако го преслушала албумот „21“ на Adele. Иако албумот се наоѓа на врвот на сите топ листи и руши рекорди, за Rihanna тој е само парче депресивна музика. Таа не успева да се пронајде во ниту една песна на Adele.

–          Имам чувство дека сите се пронаоѓаат во тој албум, но јас не можам да го слушам бидејќи ми е многу депресивен, – изјавила.

Но, како иронија на оваа изјава, всушност самата Rihanna е таа што има љубовни проблеми во моментов, а не Adele.

Сепак, Rihanna и покрај коментарот е голем фан на Adele.

Напиши коментар