Motherhood

За сладок сон на Вашето најмило …

Додека Вашиот мал ангел спие, сите Ваши мисли се насочени во неговите средби со царството на сништата. Перманентно сте загрижени за неговата удобност, дури и безбедност. За удобен и безгрижен сон на Вашето бебе, сакаме да Ви претставиме убави, практични и модерни креветчиња дизајнирани од Babybloom.

Специјално создадени за Вашето бебе, креветчињата обезбедуваат погодности, со тоа што не морате да се наведнувате додека го заспивате, а истовремено нудат комфорт преку меките душеци. Креветчињата ги има во зелена и кокосово бела боја, а новитет е и нивната мобилност, која на практичен начин ќе Ви помогне и Вам, со оглед на динамичното секојдневие кое опфаќа премногу обврски.

Дизајнирани се да Ви покажат дека зад едноставноста се крие удобноста, а паралелно да емитуваат модерно катче, во кое Вашето најмило расте и се развива. Неодоливи се…

Напиши коментар