Дестинации

За убавината на Африка и луксузните резорти

Веќе подолго време Јужна Африка е мета на луксузните вериги кои постојано се во потрега по егзотични дестинации во светот, каде ума природни ресурси за да можат да се изградат првокласни резорти, спа центри, комплекси од индивидуални вили, односно станува збор за елитен начин на туризам.

Погледнете зошто Јужна Африка е новата топ дестинација каде не престанува да се гради и веќе е сериозна конкуренција на популарните острови кои секојдневно ви ги презентираме во нашата рубрика: „Патувај“.

 

Напиши коментар