Убавина

Забавни маникир идеи

Поголемиот дел од маникир идеите што сме ги избрале за денес можете да ги направите сами, бидејќи изработката е мошне елементарна.

Наш совет е при изборот на бои и дезен, секогаш да се раководите од вашиот личен вкус, без да се раководите од идеата  дали тоа е во мода или не и дали им се допаѓа на другите. Само така ќе изградите сопствен стил.

 

Polka Dot Gradient Nails.

Ruffle manicure. Maybe in grays, pinks and yellows?

Chalkboard Nails

ChitChatNails

Chalkboard Nails

Chalkboard Nails

matte black with polka dots

reverse glitter ombre nails

Simple Black and White Nails

Gray with different shades of yellows? Or gray with different jewel tones of greens and blues!

Colores de Carol: KBShimmer Fall 2012 Collection Swatches.

Gold & Green Chevrons & Spots | Little Nails

Little Nails

Sparkly Mermaid Nails | Little Nails

Little Nails

Nails

Little Nails

Patchwork Stripes | Little Nails

Holy Manicures

woah

Holy Manicures

contrast manicure

nails for fall!

Cute and fun wedding day polish.

...

 

Напиши коментар