ШоуБиз

Забранета рекламата со Kate Upton!

Причината поради која нема да ја гледате рекламата со убавицата Kate Upton на насловната страна „Sports Illustrated“ на телевизија е многу јасна и очигледна алузија на секс.

Kate во рекламата за компанијата „Zoo York“ промовира нова линија спортска облека. Додека таа џогира, ја забележуваат две бубашваби. Тие кратко време го коменираат изгледот на Kate која е облечена во црни тренерки и сина маичка која ги истакнува нејзините гради. Потоа следуваат неколку пцовки и алузија на сексуален однос.

Веднаш следела забрана за емитување на рекламата на телевизиските станици.

Погледнете и вие и кажете дали се согласувате со одлуката:

http://www.youtube.com/watch?v=1qruwvgHlOg&feature=player_embedded

Напиши коментар