man fashion

Зачекорете во есента со чевлите на Lacoste

Lacoste  ги направи модерните чевли за мажите кои уживаат во комфорот, дури и кога се во елегантна облека. Ова се чевли кои одговараат и на елегантни и на кежуал комбинации.

Направени се од чиста кожа, имаат врвки и ресички, кои не навраќаат на многу години наназад.

Инспирацијата за овие чевли, големиот бренд ја побара во чевлите кои се наменети за голф.

Напиши коментар