ШоуБиз

Заедно се и веќе не кријат

Ријана и Крис Браун решиле повеќе да не ја кријат својата врска. Парот е уловен од папараци додека биле на кошаркарски надпревар.

Додека траел надпреварот, вљубените без да се грижат што се во јавност цело време разменувале нежности и очигледно нивната врска е доволно стабилна за да ја демонстрираат пред светот. Насмеани цело време, јаделе пуканки и пиеле пиво, гледајќи вљубено еден во друг.

 

Напиши коментар