ШоуБиз

Замотана во ленти на црвениот тепих! :)

Некои старлети навистина не знаат за граници и кога е доста!

Една од нив е германската манекенка Micaela Schaefer. Оваа поранешна учесничка во германскиот „Топ Модел“ прошетала по црвениот тепих на премиерата на филмот „Луѓе во црно 3“ и со својата појава ги фрлила во сенка сите останати кои присуствувале на настанот.

Замотана во VHS ленти, кои ги држел дамо еден ремен, 29-годишната старлета изгледала доста чудно и непримерно, а како што дувало ветер, лентите летале на сите страни со што се виделе делови од телото што не би требало да бидат покажани, особено не на еден ваков настан на црвениот тепих.

Намерно или случано, оценете сами!

Напиши коментар