Sweet Home

Запловете во луксузниот дом на Доналд Трамп !!!

Кога ќе се спомне презимето Трамп, повеќето помислуваат на злато, дијаманти, луксузни апартмани, неизмерно богатство… и не грешат! Токму тоа се синонимите за еден од најбогатите луѓе на светот.

Меланија Трамп, неговата сопруга, „ ги отвори вратите “ од луксузниот дом кој се наоѓа во Trump Tower  за јавноста.

Раскошот и убавината се видливи уште при самиот влез, со оглед на тоа дека влезните врати се изработени од злато и дијаманти, а таквиот стил доминира и во остатокот од огромниот стан, впечатлив преку раскошниот позлатен мебел и мноштвото блескави детали.

И покрај критиките дека стилот на ентериерот е претеран, она што е видливо на следниве фотографии е дека всушност, напротив, многу е луксузен, но е умерен.

Запловете за момент во неговата внатрешност !!!

1 Коментар

Напиши коментар