„W Retreat & Spa Vieques Island“ дефинитивно е најубавиот резорт од групата резорти на  Карибските острови. Фантастична локација и ултра модерен дизајн со специфичен и необичен стил го прават местово уникатно и го издвојуваат од сите останати комплекси. Конкуренцијата е огромна, бидејќи Карибите се мета за врвните туристички и хотелски вериги, а вие видете што е тоа што го прави токму овој резорт да биде број еден на Карибите:

 

 

Напиши коментар