Bridal

Запознајте се со дизајните на Sarah Jassir

Даниела од Sara Jassir,  не извести за новите дизајни на Sarra – колекција за пролет 2012. Овие тоалети, имаат карактеристична, розевкаста нијанса на шеќерни тонови. Се е гламурозно на нив, тие се воодшчевувачки и пленуваат со нивната елеганција.

Сара, рабтеше за потребите на модните брендови Amsale, Vera Wang, и  Valentino.

 

 

 

Напиши коментар