man fashion

Зара ја има мартовската колекција

Повеќето од брендовите ја претставија својата пролетно-летна колекција, но Зара не брза.

Зара ја понуди својата колекција за месец март. Времево не ни дозволува така брзо да се опуштиме и да купуваме летна гардероба. Затоа погледнете го она што ви треба за последните студени денови. Мартовската колкција ја сочинуваат неколку дела: за на работа, за преку ден, за навечер. Погледнете:

За на работа

За преку ден

За навечер

Напиши коментар