man fashion

Зара колекција за млади

Изгледа дека за оваа сезона пролет-лето Зара се одлучи да им посвети посебно внимание на младите мажи. Овој бренд направи колекција за младите мажи и сите оние кои така се чувствуваат.

Ленени панталони, ленени кошули во светло кремасти нијанси украсени со пастелно розови и сини нијанси. Тоа е одлични материјали за топлите летни денови кои и дозволуваат на кожата да дише и полесно да ги поднесе пеколните температури.

Напиши коментар