ШоуБиз

Зарем Мерил Стрип никогаш не старее?!

Еве ви ја нудиме Мерил Стрип за да размислите во што лежи нејзината тајна што успева во текот на цели три децении и повеќе да остане речиси со непроменет изглед.

На едната слика, може да се види Стрип во 1979 година, на 30-годишна возраст, а на сликата десно е Мерил на еден неодамнешен настан во Лондон, на 62-годишна возраст. Актерката досега е 17 пати номинирана за Оскар, а заедно со овогодинешниот Оскар, три пати ја имала честа да ја почувствува ценетата статуетка во своите раце за номинацијата Најдобра актерка.

Браво за Мерил Стрип! Дамата навистина знае како да се негува и што значи да си вечно млад и успешен. За неа нема црни денови, само напорна работа и успеси.

Напиши коментар