ШоуБиз

Згодни актери и уште позгодни понежни половини :)

Актерот кој го покажа своето божествено тело во филмот „Тор“, Крис Хемсфорт е забележан овие денови во моденското француско летувалиште Сент Бартс, на Карибите.

Тој ужива во одморот заедно со своите пријатели и прекрасната сопруга, актерката Елза Патаки, која моментално е бремена. Меѓу веселата екипа, која ужива на приватна јахта, биле и колегата на
Крис, Мет Дејмон и неговата сопруга Личијана.

 

Напиши коментар