Мода

Жените со изграден стил – модна инспирација

Денешната статија е посветена на популарните дами за кои модните критичари велат дека се жени со изграден, уникатен и сопствен стил, па токму затоа ние ги нарековме – модна инспирација.

Освен тоа, имаме и одлични есенски комбинации, гардероба, чевли и чанти кои мора да ги видите. Ќе започнеме од белата боја, што покрај основната есенска боја „трула вишна“ е исто така доста влијателна есенска тенденција.

 

White clothes and accessories

Get Her Style  Angelina Jolies Black & White Outfit for $160  celebrity trends

Get Her Style: Dress Like Alessandra Ambrosio for $133  celebrity trends

 

 

 

 

 

Get Her Style: Dress Like Jennifer Lopez for $210  celebrity trends

 

Get Her Outfit: Dress Like Pippa Middleton for $200!  celebrity trends

 

Get Her Style: Zoe Saldanas Outfit for $92!  celebrity trends

 

Get Her Style: Kate Mosss 6 Piece Outfit for $140!  celebrity trends

 

Hilary Duffs Gray Top for Less than $30  4 Options for You  celebrity trends

 

 

 

Get Her Style: Reese Witherspoons 6 Piece Outfit for Less Than $90!  celebrity trends

 

Get Her Style: Nicole Richies Look For Less Than $150!  celebrity trends

 

How to Wear Hot Pink Blazers  3 Picks Under $50  how to wear fashion trends

 

Combining Comfy & Chic: How to Wear Ugg Boots Part 3  how to wear fashion trends

The Little Black Dress  From Day to Night  how to wear fashion trends

 

How to Combine Red with Leopard Without Looking Tacky  how to wear fashion trends

 

How to Wear Colorful Tights + 2 Fun Outfits  how to wear fashion trends

 

Black & White Retro Dresses on a Budget  trend alert fashion trends

 

Daily Look: 7 Piece Color Block Orange, Black and White for $160  fashion trends daily outfits

 

5 Piece Look for $170: Pink Dust, Cream and Leopard  fashion trends daily outfits

 

Daily Outfit: Cozy Purple Winter  7 Piece Outfit for $180  fashion trends daily outfits

 

Complete This Look  Pick a Hot Pair of Shoes!  trendy games

 

This Outfit Needs Shoes!  trendy games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар