Art & Crafts

Женствен бележник…За волшебни моменти во светот на книгата !!!

Читањето е кул !!!

Во времето на екстра промени, она што не стивнува е потребата за надоградување, истражување, проучување, опуштање…

Без разлика дали учите, откривате или едноставно се опуштате со книгата… Вие, во Вашите раце држите богатство… Сега, читањето можете да го направите уште позабавно, да ја обележите страницата каде што сте застанале, да земете здив и повторно да продолжите да се дружите со пријателството кое никогаш нема да Ве изневери – пријателството со книгата !!!

Нашата идеја е бележник со кој сето тоа ќе го постигнете на еден забавен начин… Панделката е симбол на женственоста… На следниве фотографии имате упатство околу нејзиното правење. Едноставно, направете ја во Вашата омилена боја, прикачете ја за спојувалка…

И проверете каде сте застанале…

Напиши коментар