ШоуБиз

Жерард Батлер на рехабилитација?!

Актерот Жерард Батлер уште пред три недели тајно отишол на одвикнување од лекараства. Батлер (41) доброволно се пријавил во клиниката „Бети Форд“ од причина што сметал дека повторно почнал да зема премногу лекови.

Актерот и порано претерувал со дозите лекараства против болки бидејќи физичките подготовки за филмот „300: Битката ка Термопила“ кај него оставиле трајни последици, а потоа за време на снимањето на филмовите „Machine Gun Precher“ и „Of Men and Mavericks“ тој повторно се повреди.

Батлер во клиниката бил на третмани цели три недели и овие денови треба да биде пуштен на домашно лекување. Досега лечењето се чувало во тајност и дури вчера се појавија информации за неговите лекарски проблеми.

Напиши коментар