ШоуБиз

Животот е убав! Ријана ужива во секој миг од животот

Таа напорно работи, но затоа и квалитетно ужива.

По напорната турнеја Ријана е на заслужен одмор со своите другарки. Таа игра, пее, се сонча се забавува со своите другарки на брод во Капри, Италија.

Освен тоа дека таа е во одлично расположение, може да видиме и дека одлично ја одржува својата совршена линија. Бикините едноставно како да се створени за неа.

 

Напиши коментар