ШоуБиз

Жизел е прекрасна трудница

Оваа убавица е во својата втора бременост и одлично се носи со неа. Жизел Бундхен наскоро ќе стане по втор пат мајка, а нејзиното тело и понатаму е совршено. Таа се појави во бел широк фустан, под кој едвај се гледа трудничкиот стомак.

Иако Жизел е кон крајот на бременоста сепак работи со полна пареа. Ја има на фото сесиите, активно го води реалното шоу со кое е во потрага по нова бразилка која ќе влезе во светот на модата.

Има голема причина зошто таа е најплатен модел на денешницата.

Напиши коментар