Sweet Home

Жолта и сива – комбинација за топол дом

Иако сивата важи за ладна боја, сепак во комбинација со жолтата може да даде пријатна, удобна и топла атмосфера во домот. Сама по себе, сивата боја дава одредена доза на елеганција и мистичност. Може да ги употребите овие две бои во комбинација за секоја соба од домот. Одлично изгледаат во кујната, спалната, трепезаријата, кујната…

Погледнете неколку наши предлози за тоа како се може да ги искомбинирате овие две бои. Можеби токму сега ќе ви се роди инспирација за вашиот дом.

Напиши коментар