Sweet Home

Зимска градина во домот

Ако мислите дека зимата не е вистинското време за цветна декорација во домот, сега ќе ви покажеме една колекција која ќе ве натера да се предомислите. Овој зимски микс го нарековме – Зимска градина.

Овде основната сезонска боја, белата се комбинира со зелената. За изработка на ваква декорација ќе ви бидат потребни листови и стебла од собни растенија, гранчиња од зимзелени растенија, растенија и треви кои можат лесно да се одгледуваат во било кое време од годината. Во името на снегот можете да ја користите белата боја, односно бели вазни, садови, свеќи или друг бел декор.

 

Напиши коментар