man fashion

Зимската колекција аксесоари од „Марни“

За да доловите модерен и тренди изглед, секако треба да знаете дека силата на ваквиот ефект се крие во малите работи. Деталите како чанти, часовници, шал, капа и слично се она што ќе ви донесе епитет на добро облечен, современ и модерен маж.

Напиши коментар