Bridal

Зимските принцези на Marchesa

Зимските венчаници создадени во ателјето на единствената Марчеса ве пренесуваат во светот на зимските бајки и нежните снежни принцези. Фустаните создаваат впечаток на воздушна ефирност и чиста естетика украсена со меки детали инспирирани од цветот на ирисот и бугарската роза. Обрнете внимание на употребените материјали, квалитетот на изработка и силуетите бидејќи Марчеса е еден од лидерите во овој дел од модата.

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (1)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (2)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (3)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (4)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (5)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (6)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (7)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (8)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (9)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (10)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (11)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (12)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (13)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (14)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (15)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (16)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (20)

Marchesa Bridal Fall-Winter 2013-2014 Collection (21)

 

Напиши коментар