Bridal

Златни невестински фустани – модна недела посветена на колециите за есен 2012

Иако традиционалните невестински фустани се во бела боја, се повеќе невести се одлучуваат за неконвенционални модели во други бои, меѓу кои едни од најпопуларните се златните невестински фустани.

Ви ги претставуваме невестинските фустани во златна боја или со златни детали, кои беа презентирани на модната недела посветена на свадбената мода, на која беа претставени моделите за престојната сезона есен/зима 2012 година:

Беџли Мишка

 

Ен Барџ

 

Клер Петибон

Клер Петибон

 

Даглас Ханат

 

Алвина Валента

 

Лазаро

 

Су Вонг

 

Вотерс Ву

 

Ривини

 

Џени Пакхам

 

Ромона Кевеза

 

Ана Мајер

 

Ен Бовен

Напиши коментар