ШоуБиз

Зошто сите неа ја сакаат?

Бидејќи е заводлива и неверојатна. Успеала да го заведе дури и Леонардо ДиКаприо, а нас и понатаму не ни е јасно зошто ја остави кога таа изгледа страшно секси и привлечно. Можеби и тој си има свои причини…

Оваа манекенка всушност потекува од Израел, а нејзиното име е Бар Рафаели. Таа е една од најголемите ѕвезди на изданието „Sports Illustrated Swimsuit Issue“.

Со својата убавина, Рафаели успеа да биде дел од насловната страница на бројни машки и модни списанија, а кога ќе ги погледнеме овие слики и не е така тешко да се заклучи зошто сите ја сакаат и бараат.

Напиши коментар