Bridal

Zuhair Murad доволно за да го имате совршеното

Тој е креатор кој направил многу тоалети кои ги носеле познатите ѕвезди. Елегантни, гламурозни, секси, провокативни, со еден збор совршени.

Токму таква е и оваа најнова колекција на венчаници. Погледнете 15-тина од најубавите венчаници на Zuhair Murad.

Напиши коментар