Sweet Home

Постојат многу начини да се создаде фасцинантен дом со минималистичка визија.

Совршен пример за пријатен, минималистички дом, е денешната куќа која решивме да ви ја представиме.

Постојат бројни акценти, кои и даваат комфорт и топлина на целата просторија, благодарение на мебелот од  дрво. Каква и боја да додатете на вашата неутрална палета нема да згрешите. Најважно е да се постигне контраст, кој ја загрева атмосверата.

Овој дом ќе предизвика желба да импровизирате и сигурно ќе ве инспирира.

 

Напиши коментар