Sweet Home

15 000 квадрати невиден раскош во Шпанија

Каде ли се кријат тие 15 илјади квадратни метри луксуз? Веднаш ќе ви одговориме. Како што ќе видите во галеријата имотот има основна куќа со три спални соби, огромен салон и базен. Има исто така и посебен апартман и куќа за гости, работна просторија  и летно кино.

Нема потреба човек да излегува надвор од пределите на својот прекрасен дом. Замислете си како уживате во оваа летна палата под сончевите зраци и заобиколени од морските бранови. Ако имате вишок 30 милиони долари, ова е одлична инвестиција за вас.

 

Напиши коментар