← НАЗАД НА БОЗА

20 свежи комбинации со сандали

20 свежи комбинации со сандали
1738 Читања

Веќе ви прикажавме неколку идеи за пролетни комбинации. Сепак, топлите денови не мотивираат да експериментираме секојдневно. Затоа ви подготвивме уште неколку предлози за свежа визија, но овој пат со учество на сандали.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk