Art & Crafts

5 минути до совршена фризура

Модната куќа Rodarte за пролетната сезона предлага плетенки, кои веќе долго време владеат со модната писта. Едноставно се прават и многу се практични, а доволно е само неколку минути да ја смените секојдневната фризура.

Од секоја страна одвоете по еден прамен од косата, направете плетенки до пола, пота споете ги и врзете ги со ластиче. Опашката завиткајте ја околу прстите и зачврстете ја со шноли.

Напиши коментар