Motherhood

7-те тајни на среќата

Секој го носи клучот на среќата во себе, но има 7 тајни кои можат да ја отклучат вратата кон неа за секого. Еве кои се тие…

Тајната на Слободата

Не мисли за тоа што другите мислат за тебе. Биди себе!

Тајната на Реалноста

Секоја наша мисла може да се материјализира. Затоа внимавај што ќе посакаш!

Тајната на Убавината

Негувај го и сакај го своето тело. Така ќе го осветлиш светот со својата убавина.

Тајаната на Пријателството

Не ги критикувај и не ги осудувај другите и себе. Сакај ги нив и себеси такви кави сте.

Тајната на Љубовта

Дарувај љубов и не ги ограничувај своите сакани. Па љубовта ќе се врати кај тебе.

Тајната на Богатството

Научи се прво да даваш, а потоа да добиваш.

Тајната на Прогресот

Помалку мислете, повеќе сакајте и уживајте.

Напиши коментар