Керозин

A3 Sportback

Веќе се погрижија за верзијата со три врати, MQB A3, а сега преминаа на моделот со пет , A3 Sportback.

Најголемата светска тунерска куќа која се занимава со сите модели на Volkswagen, започна со надворешноста и стајлинг на китот кој опфаќа нова решетка, спојлер, браник, спојлер за кров, нов издувен систем…

За подобро управување, но и изглед, можете да го спуштите автомобилот , со спортската суспензија која го спушта за 35мм.

Новиот ABT систем за кочење со поголеми дискови, од 345мм, го заокружува овој извонреден пакет.

A3 SPORTBACK

A3 SPORTBACK

A3 SPORTBACK

A3 SPORTBACK

A3 SPORTBACK

 

Напиши коментар