Керозин

Acura NSX Concept

Acura е комбинација помеѓу Хонда и американските другари во Калифорнија. Почнуваме со тоа дека  Acura е изработена целосно од Carbon. Тоа може да значи дека моделот е создаден основно за задоволување на потребата од голема брзина. Ентериерот на Acura е комбинација од сите успешни и докажани технолошки достигнувања. Идеата на производителот е да понуди автомобил кој нема да те лиши од ништо што ти е потребно.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5FEBXW2MTFc

Напиши коментар