ШоуБиз

Адел се чувствува несигурно во бракот

Славната пеачка Адел наводно се чувствува како самохрана мајка бидејќи нејзиниот вереник Симон Конецки е презафатен и не е во можност да им се придружи во Лос Анџелес на нејзе и на нивниот син.
Адел во моментов се наоѓа во Америка со нејзиниот син, со обзир на тоа дека се подготвува за настапот на доделувањето на наградите за Оскар, а нејзиниот вереник Симон Концески е во Англија поради својата работа.
-Адел е загрижена и се чувствува несигурно поради одалеченоста помеѓу неа и нејзиниот вереник и фактот дека тој нема да им се придружи во Лос Анџелес-тврди изворот.

 

Напиши коментар