← НАЗАД НА БОЗА

Ако имате долга коса и сакате да експериментирате…

Ако имате долга коса и сакате да експериментирате…
1617 Читања

Ако имате долга коса и сакате да експериментирате со различни фризури, значи дека ќе успееме да го привлечеме вашето внимание.

Денешната идеја е како да направите романтична фризура со полудигната коса и со интересен акцент – панделка! Вака кажано не ви звучи многу оргинално, нели? Меѓутоа панделката исто така треба да ја направите од вашата коса. Така веќе фризурата е многу атрактивна.

Пуштете го видеото и ќе видите дека не е воопшто тешко да се направи.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk