Мода

Актуелен стајлинг за преку ден

Денес сакаме да ве инспирираме со една од нашите омилени зимски комбинации – станува збор за добропознатата актуелна тенденција: XXL џемпер и тесни панталони.

Широкиот џемпер идеално прилега со тесни панталони, хеланки или фармерки во комбинација со едноставни чевли, а во најдобриот случај со рамни чизмички. Остатокот од аксесоарите како на пример шал, капа, накит, очила или марама дополнително го збогатуваат стајлингот што на тој начин ќе добие софистицирана нота.

Сите фотографии подолу се посветени имено на оваа ултра актуелна комбинација, а на вас оставаме да го изберете вашиот омилен стајлинг.

"chunky" by valentinelove17 on Polyvore

"Untitled #110" by valentinelove17 on Polyvore

"cream" by valentinelove17 on Polyvore

"burnt orange" by valentinelove17 on Polyvore

"green" by valentinelove17 on Polyvore

"tan" by valentinelove17 on Polyvore

"Strata" by valentinelove17 on Polyvore

"Prada" by valentinelove17 on Polyvore

"Spikes" by valentinelove17 on Polyvore

"Deer" by valentinelove17 on Polyvore

"Hoot" by valentinelove17 on Polyvore

"knits" by valentinelove17 on Polyvore

"navajo" by valentinelove17 on Polyvore

"Tan" by valentinelove17 on Polyvore

"brown and black" by valentinelove17 on Polyvore

"Eleanor Calder inspired outfit for a cold day in a ski center" by eleanorcalder-style on Polyvore

winter outfits

Outfit styled on Fantasy Shopper #fashion #style

Outfit

You can never go wrong with the basic winter outfit.  Along that it works with any color & always cute on the go.  Just add a cute hand bag, simple jewlery and your good to go!

soo cute

"casual" by addiwood on Polyvore

All of it!

"blue sweater with leggings for winter" by addiwood on Polyvore

"mint and neutrals" by addiwood on Polyvore

"neutrals" by addiwood on Polyvore

baby blue

"hipster" by addiwood on Polyvore

"comfort is key" by addiwood on Polyvore

"brown leather accessories" by addiwood on Polyvore

"fridays" by addiwood on Polyvore

"black out" by addiwood on Polyvore

"pink, black and gold" by addiwood on Polyvore

 

Напиши коментар