man fashion

Актуелни комбинации за сезонава

Слоевитото облекување е во тренд секоја зима. Со таков стил не можете да погрешите, но ако сепак успеете, тогаш сте навистина антиталенти за облекување. Ви предлагаме неколку актуелни комбинации од колекцијатана New Yorker.

Напиши коментар