Убавина

Актуелниот зимски маникир

Денешната статија е посветена на најголемиот хит во маникирот за зимските месеци. Ако треба да сме сосема точни, конкретната тенденција владее од години уназад и додека во последно време беше неправедно подзаборавена, тогаш оваа сезона прави спектакуларно враќање на сцената.

Станува збор за еднобоен лак надополнет со впечатлива сјајна декорација на едниот нокт.

 

Напиши коментар