man fashion

Актуелните зимски бои според Trussardi

Trussardi е еден од нашите омилени модни брендови и како и секогаш, еве и оваа колекција претставува одличен пример за тоа како изгледаат последните актуелни тенденции во машката мода, особено кога станува збор за боите и широкиот крој на моделите. Исто така обрнете внимание на материјалите од кои е изработена колекцијата бидејќи во моментов тие се водечки на пазарот.

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (29)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (28)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (27)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (23)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (20)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (18)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (17)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (16)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (12)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (11)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (8)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (6)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (3)

Trussardi Fall-Winter 2013-2014 Menswear (1)

 

Напиши коментар