Керозин

ALPINA B3

Компанијата Алпина дебитираше со својата верзија на BMW F30 ВО Женева…

Го задржаа своето старо име B3 и ја унапредија верзијата BMW F30, ја зголемија снагата на моторот на 404ks и импресивни 600Nm…

B3 е способен за убрзување од 0 до 100km/h за 4,2 секунди и максимална брзина од 302km/h. Доколку  сакате да му додадете практичност на својот автомобил, Алпина за вас ќе ја среди и естате верзијата. Доколку сакате сета таа снага да ја држите под контрола во опција е и xDrive системот, но само за возилата кои имаат волан од левата страна.

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

ALPINA B3

 

 

Напиши коментар